maanantai 30. toukokuuta 2011

85

Pyöräilin just kaatosateessa kotiin ja oon nyt ihan läpimärkä ja kylmä. Kun tulin niin vaihoin vaan päälle monta kokoa liian ison hupparin ja kädessä mulla on teekuppi. Huulet sinisenä haaveilen lämpimistä kesäpäivistä..

Aamupaino 48.6..♥

5 kommenttia:

  1. sinä vain kutistut
    voimia
    ♥ olet tärkeä

    t. isompi

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia! mä pidän kaatosateessa pyöräilystä.

    VastaaPoista
  3. tosi kauniita kuvia..<3 ja voimia<3

    VastaaPoista
  4. hei pikkuruinen, olet kaunis ja täydellinen juuri sellaisenan kun olet ollut ja olet, joten älä näännytä itseäsi.

    Olen saman pituinen kuin sinä, ja olen juuri tervehtimässä Anorexia Nervosasta. Hän otti minun nuoruudestani viisi kokonaista vuotta.
    PAINAN 54.6 kg, enkä ole läski. Eli et ole sinäkään. Tiedän ihan tarkalleen miltä sinusta tuntuu, olen itse ollut pro ana jonkun aikaa ja pitänyt proana blogiskin (nimimerkillä NANAX.. Stay Strong, Hold on <3)

    Haluaisin sinun miettivän mitä oikeasti teet itsellesi, tiedän että en voi pysöyttää sinua laihduttamasta mutta toivoisin että ainakin pydähdyt hetkeksi ja mietit että onko tämä sen arvoista OIKEASTI? niin se on ainoa toiveeni.

    Ennen söin 200kcal/pv ja painoin 44kg JA NYT taas syön 1700kcal/pv ja painan 54.6kg ja BMI on 19-20 ja olen ihan ok. Onhan minulla huonoja päiviäkin ihan 70% ajasta jolloin olen hereillä, mutta ne loput 30% tekevät elämästä elämisen arvoista!

    Toivon sinulle kaikkea hyvää, ja toivon että kärsimyksesi loppuisi pian ja että saisit elää oikeaa elämää ja maistaa taas sen ihanan suklaakakun maun suussa ja olla kavereiden kanssa sohvalla ja oikein mässäillä karkkia niin paljon että tulee paha olo. Ja nauraa niin että mahaan sattuu, siltä oikea elämä tuntuu ja maistuu.



    TERVEISIN: Entinen proana, NanaX: Stay Strong xoxo <3 kaikkea parasta toivotaen kaikille jotka pysähtyivät edes sekunniksi miettimään mitä tästä on hyötyä. <33

    VastaaPoista
  5. voi miten pitkä oot ?:) tsemii sulle ihana! sul blogisi on lovelyy:)

    VastaaPoista