torstai 10. maaliskuuta 2011

74 - Kun kaikki oli vielä toisin

 Joskus minä olin ihan tavallinen tyttö, joka rakasti huomiota ja esiintymistä. Rakastin elämää, rakastin RUOKAA. En ollut ikinä edes hiukan lihava, vaan urheilullinen ja harrastinkin kilpavoimistelua 6 vuotta, ennen kuin lopetin sen reilut yksi ja puoli vuotta sitten, silloin myös aloitin ensimmäisen kerran kunnolla laihduttamaan.
Kuvat ovat ikäväliltä 5-12 eli uusin kuva on n.3 vuotta vanha, olisin todella iloinen, että jos joku minut tunnistaa niin kertoisi siitä.

POISTIN KAIKKI KUVAT TUNNISTAMISEN PELOSSA



12 kommenttia:

  1. voi apua !! sä oot tajuttoman suloinen <3 :) nättimys!! Ootko siis '95-96 syntyny :o?ihi kelasin et oot melke 18 :)

    VastaaPoista
  2. söpö pieni tyttö <3 Ootpa nuori! O__O Oisin veikkanut 17 vuotiasta kirjoitusten perusteella!
    Mäkin oon katsellut kuvia itsestä silloin kun oli vielä terve ja onnellinen ja ruoka oli tavallinen juttu. Se on niin surullista, miten paskaksi ihminen voi mennä niin lyhyessä ajassa.

    VastaaPoista
  3. Omg toi kuva mis oot uimapuvus on ihana :D nii.. urheilullinen eikä yhtää läski :D

    VastaaPoista
  4. oi miten söpöjä kuvia♥ oot ihana ollut ja oot edelleen tietenkin! toi oli niin paras missä tarjoilet tota leipää minkä päällä on paprikaa - naurahdin. :-) ja sen yläpuolella oleva kuva oikeesti sulatat mun sydämen :-D

    VastaaPoista
  5. saitpas uuden lukijan (:

    http://desperateambition.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. oot todella nätti, todella kaunis, urheilullinen ja hoikka tyttö ! ja varmasti olet vieläkin.
    itsekkin harrastan kilpavoimistelua, miksi se jäi sinulta ?
    ja mä toivon, toivon todella, että sä et laihduttaisi. hankkisit apua, sillä on parempi oppia nyt uudestaan syömään kun vuosien kuluttua.
    pyydän, vastailisitko omaan blogiini.
    haleja ♥

    VastaaPoista
  7. Oi että kun olit tosi pirteä ja nätti, suloinen, hoikka (: Ja oot varmaan vieläkin, en yhtään epäile, mut ihan alko hymyilyttämään, varsinkin kun katto tota ekaa kuvaa, ihana pieni sinisilmä ♥
    Tsemppiä sulle hurjasti <3

    VastaaPoista
  8. Oi kun nättejä kuvia! :D Se on harmillista kun mun kaikki lapsuuden kuvat on valokuvina, enkä sitten saa niitä oikein koneelle... :/ Kiva postaus ja nätti tyttö olet! :D

    VastaaPoista
  9. Ihania nää kuvat! En ois uskonu kun tätä blogia aloin lukemaan, mutta mää tiiän sut ! Katoin tätä kuvapostausta, ja ton kisapuvun perusteella tunnistin sut, ollaan voimisteltu yhtäaikaa! valitettavasti en vaa muista sun nimee ku ei oltu samassa ryhmässä ikinä :( Niin ja elä huolestu vaikka nyt ''tunnistinki'' sut! Sulla on kivannäkönen blogi, sait uuden lukijan:)

    VastaaPoista
  10. hei tiedän tää on erittäin random ku en tunne sua etkä sä tunne mua, mut mietin vaan etku muistan sun nimes (ehkä), ni saisinkoha lisätä sut fb:ssä kaveriks, ni sitte sulla vois olla joku kelle jutella? :) ymmärrän toki jos et halua! ja en oo ihan 100% et muistanko ees sun nimees oikein:D

    VastaaPoista
  11. Mua nyt jäi vaivaamaan et säikäytinkö sut sillä et "tunnistin" sut ehkä..? ei ollu mitenkään tarkotus huolestuttaa sua! :( käyn nykyään päivittäin kattomassa mikäli tänne olis ilmestyny uus postaus, sillä sun blogis on tosi kiva!

    VastaaPoista
  12. Mulla alko kans laihdutus heti ku lopetin voimistelun! Ja siit se sit lipes syömishäiriöks jonku vuoden pääst :o Just söpöjä kuvia susta! Kauheesti tsemii laihdutukseen :))

    VastaaPoista