sunnuntai 9. tammikuuta 2011

35

Selvisin aamupalasta syömällä ''vain'' karjalanpiirakan ja puoli lasia appelssiinimehua (200kcal). Olen ihan tyytyväinen, sillä mut ois ihan hyvin voitu painostaa ottamaan vielä toisen karjalanpiirakan tai vaikka croisantin.. Aamupalan jälkeen lähdin luistelemaan tunniksi (-250kcal) ja äskön söin sienikeittoa (150kcal). Tänään syön vielä kanaa ja riisiä, sekä iltapalaksi jugurtin ja jotain pientä.. Illemmalla käyn myös vielä tunnin kävelylenkillä.
 Huomenna alkaa koulu. En haluaisi mennä sinne, mutta toisaalta, kouluaamuina ei usein tarvitse syödä aamupalaa tai sitten pitää syödä vähäsen jotain.. Koulussa mun on pakko mennä syömään, mutta siellä ei usein tule syötyä kuin se 100-150kcal.. Ja koulumatkakin on yhteensä 10km ja se pyöräillen kuluttaa (mun vauhdilla..) -150kcal. Lisäksi koulussa on tavallista ja valinnaista liikuntaa joilla pääsee kuluttamaan kaloreita! (Nyt melkein aloin haluamaan kouluun takaisin =D)


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia oot löytäny ♥ :-) mua ei yhtään innostais mennä kouluun ku tsiigasin tota lukkaria -,- fuck. Huomista ootellessaa...

    VastaaPoista