maanantai 28. marraskuuta 2011

88

En ollutkaan lihonut eilen vaan laihtunut 200g! Ja tänään 400g!! Eli olen nyt yhteensä tiputtanut 3.4kg. Tänään aloitin myös skinny girl dietin, koska on todella ahdistavaa joka päivä miettiä, että paljonko kaloreita saa syödä joka päivä ja mikä on sopivasti. Nyt vain katson tuosta listasta! Tiedän, että en voi noudattaa tuota ihan loppuun asti sillä joulu on siinä lopussa, ja yhtenä viikonloppuna menen myös mummolaan.. Mutta yritän onnistua niin paljon päiviä kuin voin.
Meillä laitettiin eilen kotiin joulukoristeita ja kuunneltiin joululauluja ja paistettiin pipareita ja joulutorttuja (en syönyt!). Joulukuu on mun mielestä ihanaa aikaa ja tosi tunnelmallista, rakastan jouluvaloja, kynttiöitä ja lauluja! Mutta niinkuin melkein kaikkeen hyvään liittyy myös pahaa, eli jouluruoat.. Ahdistaa jo nyt kaikki ruoat joita joutuu suvun kanssa jouluna syömään.. En ymmärrä miksi kaikkiin juhliin liittyy ruokaruokaruokaruokaruokaruokaruokaruokaruoka

2 kommenttia:

  1. Jee hyvä Faible ! Sulla on hyvä laihtumisputki menossa (:
    Mä en kanssa ymmärrä kun yksi suurimmista asioista jouluna on ruoka. Kaikki ällötys: piparit, munkit, tortut, laatikot, kinkku ym. Sun täytyy vaan jotenkin täyttää lautanen salaatilla ja muulla.
    Itte en tykkää laatikoista enkä oo syöny kinkkua ikänä mielelläni eli pääsen ihanasti livistämään osasta (:

    Tsemppiä dietille ! Pystyt siihen kyllä (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) Itse pääsen onneksi livistämään liharuoista, sillä en syö punaista lihaa. Laatikoistakaan en juuri välitä, mutta eniten mua huolettaa just kaikki piparit, tortut, suklaa.. Onneksi joulu on vaan kerran vuodessa (vaikka meillä joulusyönti jatkuu kyllä vielä 2 viikkoa joulun jälkeenkin...)

    VastaaPoista